Så engle græder


Det er sjovt, som man nogle gange fuldstændig kan glemme gode ting. Jeg hører meget musik, og meget forskellig musik, og nogle gange glemmer jeg desværre, at der faktisk står en masse rigtig god musik i reolen.

Forleden faldt jeg således på Google Video over Cocteau Twins-videoen Evangeline, og selvom Four-Calendar Café er en af deres lidt mindre fantastiske albums (De har ikke lavet nogle dårlige), gav det alligevel inspiration til at genopfriske produktionen.

Cocteau Twins er (med god ret) primært kendt for Liz Fraser, der virkelig er speciel. Hun laver nogle temmelig besynderlige, oftest helt uforståelige, men alligevel virkelig rørende tekster. Og så synger hun helt fantastisk.

Jeg havde engang en kæreste, der sagde noget i stil med: “Hun lyder som en engel hende der”, men jeg jeg må sige, jeg ikke kunne være mere uenig…

Det er englene, der synger som Elizabeth Davidson Fraser, ikke omvendt. Englene har sangtræning til Carolyn’s Fingers, For Phoebe Still a Baby og resten af Blue Bell Knoll! De efterligner Liz og græder sig i søvn over, at de ikke når hende til sokkeholderne!

Nu ved jeg, hvilke plader, jeg skal have liggende i bilen den næste uges tid.

-A