The end of Dial


I dag modtog jeg nedenstående mail, hvilket er lidt sjovt, fordi det er årevis siden, jeg sidst har brugt dial-up – og da var det i øvrigt med ISDN som backup for en anden forbindelse – men de har åbenbart ladet abonnementet køre videre.

Langsomt, beværligt og dyrt. Jeg kommer ikke til at savne det.

-A

Kære Kunde

Vi skriver til dig for at fortælle, at vi har valgt at opsige din nuværende dial-up internetforbindelse med kontonummer ccc80470.

Opsigelsen træder i kraft fra og med den 1. februar 2011. Der er derfor god tid for dig til at finde en ny løsning.

Hvorfor opsiger Telenor aftalen? Tiden er ganske enkelt løbet fra dial-up forbindelser, hvor man kommer på internettet ved at ringe op via et modem. Vi har i dag så få dial-up kunder, at det ikke længere er økonomisk forsvarligt for > os at udbyde produktet – derfor har vi valgt at opsige de sidste abonnementer.

Hvis ikke du gør noget Hvis ikke vi hører fra dig, lukker vi for dit abonnement den 1. februar 2011. Du er også velkommen til forinden at opsige abonnementet efter gældende vilkår, det vil sige. med 30 dages varsel. I forbindelse med opsigelsen, vil du også miste de mailadresser som du har tilknyttet dette dial-up internet abonnement

Hjælpen er nær Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget – vi sidder klar til at hjælpe. • E-mail: www.telenor.dk/kontakt • Telefon: 72 100 100 (Hverdage fra kl. 8.00 – 20.00 og lørdag fra kl. 8.00 – 16.00)

Med venlig hilsen
Telenor Kundeservice