Og apropos Cisco Expo ...


… så var en af dagens keynotes af Howard Charney, der virkelig er en grand old man i branchen som (vist nok) grundlægger af både 3Com og (i hvert fald) Grand Junction. Grand Junction blev som bekendt købt af Cisco way back when, og det indkøb gav dem produkter, der faktisk i lige linje leder frem til dagens DSBU og produkter som 2960/3560/3750 og de nye -E switche.

Nå, men hr. Charneys indlæg mindede mig om en oplevelse, der ligger et par år tilbage: Kirsten og jeg var i St. Paul’s Cathedral i London og oplevede en højmesse (eller hvad de nu kalder det). Selv er jeg jo ikke troende, men man skal godt nok være noget af et kryptonit-menneske for ærligt at kunne sige, man ikke bliver berørt af oplevelsen. Men er man så blevet klogere, når man går derfra? Næh.

Heldigvis er den slags arrangementer jo altid en god lejlighed til at snakke catch-up med tidligere og kommende kollegaer, kunder, leverandører og venner. Bl.a. mødte jeg Møll, der er en af de dygtige folk fra NetDesign, som jeg hellere så arbejde et andet sted.

Nå, men Henrik fortalte mig, hvorfor navnet på den nye version af Windows skal skrives med kapitæler. Jo, for VISTA er en forkortelse for Various Improvements Similar To Apple’s. Good fun.

-A