NetDesign


Jeg stoppede i NetDesign med udgangen af april måned efter at have været der 5½ år.

Tiden har været både spændende, udfordrende og lærerig. Jeg har været heldig at være med, fra NetDesign var den lille, frække spiller, der ind imellem kunne slå de store, til i dag at være fuldstændig dominerende i markedet. Jeg har arbejdet på kæmpe projekter hos de største firmaer. Og jeg har været privilegeret at få lov at arbejde sammen med de absolut dygtigste kollegaer i branchen.

Men NetDesign er også i den tid blevet et stort firma, og det er vel naivt at tro, en organisation kan gennemgå den udvikling uden at man mister noget af den oprindelige ånd. Man mister også nemt noget bevægelsesfrihed, når man er en del af et kæmpe foretagende som TDC. Og som altid ved store organisatoriske ændringer, bliver en del energi nemt vendt indad i stedet for ud til kunderne, hvor den hører til. (Jeg har set det samme, dengang DDI blev til Wang Global, Getronics, Merkantildata og Eterra).

Så nu blev det altså tid til at prøve noget andet og efter moden overvejelse blev det et lillebitte firma, Conscia. Det er også en Cisco-partner, så de laver groft sagt det samme som NetDesign, men det er qua størrelsen selvfølgelig typisk nogle mindre opgaver og/eller nogle mindre kunder.

Jeg holder fri hele maj, og har tænkt mig at bruge tiden på at akklimatisere ift. NetDesign og være lidt mere for familien, end der plejer at være plads til. Det var også min mening, at jeg skulle have brugt noget mere tid med mor, men sådan skulle det altså ikke være.

-A