2011-01-20

Jeg har fået ny bil

... og det endte med at blive en Alfa Romeo Giulietta.


Jeg fik den i Platino-udgave, der vist er en særlig leasing-version, med 170 hk 1.4 L MultiAir turbo-motor, 6-trins manuel gearkasse, Sportivo 2 pakke (18" fælge, sænkning, tågelygter, sportskabine og -sæder), sædevarme, læderrat, 2-zone klima, Blue&Me (telefon- og medieafspiller-integration), aftageligt træk, baksensor, og 'det løse'. Hvordan de kan gøre det til et beskatningsgrundlag på 270 kkr, forstår jeg ikke.

Nu får vi se, hvordan den bliver i drift. Det er jo en Alfa.

-A

1 comment:

Anonymous said...

Husk nyre bæltet, da jeg boede i England købte jeg en brugt Alfa 156 med sports pakke 2 ved et uheld - den havde MEGET hård affjedring ...

Men jeg er sikker på at du kommer til at elske den!

/Jesper